

Untul de Cacao Bio este un produs natural de înaltă calitate, obținut prin presarea nucilor de cacao bio. Acesta are un miros dulceag și o textură cremoasă și se poate folosi în cosmetice, pentru îngrijirea pielii și a părului, dar și în bucătărie, pentru a adăuga un gust delicios la diverse preparate.
Politica de confidentialitate
Politica de livrare
Politica de retur
Untul obținut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emoliente preparatelor cosmetice în care este inclus.
Metoda de obținere: prin măcinarea boabelor și presare mecanică; untul rezultat este apoi supus unui proces de filtrare fizică pentru decolorare și ușoară dezodorizare
Calitate: Unt de Cacao bio, MAYAM produs cosmetic natural și organic, certificat Ecocert
Proprietăți organoleptice: masă solidă și compactă de culoare galbenă cu fin miros specific, se topește la cca. 35°C sau în contact cu pielea
Compuși principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, polifenoli, teobromină, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli
Ingrediente (INCI): theobroma cacao seed butter*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT
Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic