

Lactatul de sodiu este o sare a acidului lactic, o substanță organică naturală care se formează în timpul procesului de fermentare a zaharurilor. Este utilizat în industria alimentară și cosmetică pentru proprietățile sale de conservare, reglare a pH-ului și hidratare. Lactatul de sodiu este cunoscut pentru efectele sale antimicrobiene și antioxidante, precum și pentru capacitatea sa de a menține hidratarea pielii. Este utilizat în produsele cosmetice, cum ar fi cremele, loțiunile și produsele de îngrijire orală.
Politica de confidentialitate
Politica de livrare
Politica de retur
Este obținut prin fermentație din surse vegetale și este folosit atât ca aditiv alimentar cât și ca ingredient cosmetic. Lactatul de sodiu nu are legătură cu laptele, este sarea de sodiu a acidului lactic obținut din porumb, cartofi, sfeclă de zahăr, tapioca și alte plante cu un conținut ridicat de glucide.
Ingrediente (INCI): Sodium lactate
Soluție cu o concentrație de 60%, valoare pH în diluție de 20%: 6,5-7,5
Densitate: cca.1,3 (100 ml = 130 gr)
Notă: produsul este ambalat la gramaj, astfel, umple doar trei sferturi din flacon
Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros
Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se aplica pur pe piele; a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic