

Guma Guar este un ingredient natural utilizat în industria alimentară și cosmetică pentru proprietățile sale de îngroșare, stabilizare și emulsificare. Obținută dintr-o plantă leguminoasă numită Cyamopsis tetragonoloba, guma guar este o soluție excelentă pentru a oferi vâscozitate și consistență produselor cosmetice și alimentare.
Politica de confidentialitate
Politica de livrare
Politica de retur
Guma Guar este un agent de îngroșare și gelifiant de origine vegetală, obținută din boabele unei plante leguminoase Cyamopsis tetragonolobus (fasolea de guar).
Proprietăți organoleptice: pudră alb-crem, miros neutru
Solubilitate: în apă și soluții apoase
INCI: Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum
compatibilitate: bună cu toți conservanții disponibili în oferta Elemental
Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala; uz cosmetic