- Biosun

Ceaiul de galbenele este o băutură aromatică și plină de beneficii pentru sănătate. Galbenelele conțin substanțe active precum flavonoide, saponine și uleiuri volatile, care au proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene. Ceaiul de galbenele poate fi utilizat pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, precum inflamațiile digestive, afecțiunile pielii și infecțiile respiratorii. De asemenea, acesta poate stimula sistemul imunitar și poate îmbunătăți sănătatea inimii. Ambalajul de 100g este suficient pentru a vă bucura de beneficiile ceaiului de galbenele timp îndelungat. Fiind o opțiune naturală, acest ceai poate fi consumat cu încredere, fără a conține substanțe chimice dăunătoare sau conservanți.
Politica de confidentialitate
Politica de livrare
Politica de retur
Compozitie: Calendula officinalis/ Gălbenele flori;
Fiind printre cele mai cunoscute si folosite plante din medicina poplulara romaneasca, galbenelele si-au castigat faima prin actiunea sa benefica în ingrijirea unor probleme ale pielii, în restabilirea bunei functionari a ficatului si în inlaturarea problemelor de natura gastrica.
Intern: gastrita hiperacida, ulcer gastroduodenal, refacerea integritatii mucoasei gastrice si vaginale, dismenoree,metroragii, colica si calculoza biliara, diskinezii biliare, colecistopatii, prostatita.
Extern: trichomonoza vaginala; plagi, ulceratii, degeraturi, arsuri, acnee, eczeme, tenuri uscate.
Mod de preparare: Se face o infuzie din 3 linguri de plante şi 750 ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute.
Mod de administrare: Intern se beau 3-5 cani pe zi, cu o jumatate de ora inaintea meselor principale.