- Biosun
- Ecologic

Făina de ovăz fără gluten ecologică de la NIAVIS este o alternativă sănătoasă la făina de grâu tradițională. Este realizată din ovăz ecologic, complet natural, fără aditivi și fără gluten. Această făină poate fi utilizată în rețete pentru a obține produse de patiserie, precum pâine, prăjituri, clătite sau biscuiți, fiind potrivită și pentru cei cu intoleranță la gluten.
Politica de confidentialitate
Politica de livrare
Politica de retur
Faina de ovaz este o faina cu o aroma subtila de nuca si o textura moale.
Este bogata în substante nutritive cu efecte benefice asupra sanatatii: contine magan, fosfor, fier, zinc si alte minerale esentiale pentru buna functionare a organismului.
Ingrediente: 100% faina de ovaz fara gluten*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica
Informatii nutritionale/100g:
Energie............ 1533kj/364kcal
Grasimi............6.9g
din care grasimi saturate ...1.2g
Glucide.....56g
din care zaharuri ...................1.3g
Fibre ................11g
Proteine............14g
Sare.................0g
Recomandari de utilizare: se adauga la prepararea diferitelor aluaturi.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 250g